Обещанията на метеоролозите за бяла зима е факт. Заснежена е и

...
Обещанията на метеоролозите за бяла зима е факт. Заснежена е и
Коментари Харесай

Магистрала Хемус е заснежена. От Meteo Balkans апелират да не пътуваме, защото положението ще се влошава

Обещанията на метеоролозите за бяла зима е реалност. 

Заснежена е и автомагистрала " Хемус ", а снеговалежът продължава. 

От Meteo Balkans поучават, в случай че не е супер неотложно, да не пътуваме. Но в случай че въпреки всичко е неизбежно, да сме деликатни, да поддържаме съобразена скорост, като спазваме необходимата отдалеченост и да не се подхващат рискови изпреварвания.

През идващите 24 часа, под въздействие на циклон, времето над нашата страна още ще се усложни. Очакваме обилни превалявания, а със захлаждането и условия за виелици над планинските региони и над Централна и Североизточна България. Очакваме затваряне на планински проходи!

През нощта против неделя почналите превалявания над Западна и Централна България, последователно ще обгръщат и останалата част от страната. Валежите в страната ще се усилният и ще са обилни по количества.

Синоптичната конюнктура до сутринта в неделя, над Югоизточна и Източна България ще се утежнява. Валежите и там ще преминат в сняг, като се чака натоварен снеговалеж!

В Североизточна България денем ще духа мощен северозападен вятър, само че с наклонност да се ориентира от север и да се усили до ураганни стойности. Очакват се виелици и усложнена конюнктура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР